Menu kl. 18.00:
Forret:
Tørsaltet og koldrøget laks med dilddressing og frise samt urter.
Grillet kalvefilet med kaperscreme og urter.
Køkkenets friskbagte brød, med smør og tapenade på sorte oliven.
Hovedret:
Marmoreret oksefilet, helstegt med rosmarin.
Helstegte kyllinger med urter fra Provence og citron.
Maskerede blomkål, med sennep og brunet smør.
Rodfrugts-tærte med sprødt panhetta.
Køkkenets flødekartofler, indbagt I butterdej.
Nye stegte kartofler, med kryddersmør og urter.
Køkkenets okseglace.
Grøn salat med radise, majs og vinaigrette.
Salat af perlebyg og hvedekerner med grønne og hvide asparges.
Dessert.
Små tærter med friske sommerbær, krystalliseret hvid chokolade
og bær iscreme samt rød skovsyre og sejl af hvid chokolade.
|