<%@ Master Language="C#" %> musikforeningenigedved
Fredag d. 26. oktober 2018 kl. 20.00
 

Tobias Trier Trio

 
 

Tobias Trier har ord og toner i sin magt, når han vender hverdagslivet på vrangen og tager brydergreb med den moderne mands kvaler, laster og længsler. Det kan man opleve i en række iørefaldende melodier og finurlige tekster når han optræder den 26/10 på Seminariet.

Tobias Trier fylder meget på en scene, selv om han kun er 1.79 høj og vejer 69 kilo. En spinkel mand med mange ord og iørefaldende melodier, som elsker at underholde publikum. Første gang han for alvor stod på scenen, var han kun 13 år. Det var til Leif Sylvesters bryllup i Cirkus Himmelblås telt. Og han var der, fordi han er søn af Røde Mor musikeren Troels Trier. Siden har han taget et markant skridt ud af faderens skygge og etableret sig som selvstændig anerkendt trubadur og entertainer.

Tobias Trier debuterede som pladekunstner i år 2000 med albummet ”Bag de blå persienner”. Siden da har han slået sit navn fast som en væsentlig sangskriver og entertainer på den danske musikscene. I 2012 udgav han sit 6. solo album ”Elektrisk regn”, som bl.a. blev ugens album på P4.

Senest har han udgivet albummet “Lige nu” med orkester-projektet Manifest i 2013 og solo-albummet Tyfon i 2017.